Destiny 2: Beyond Light už dostalo verziu pre Xbox Series X|S

Destiny 2: Beyond Light

Bungie pôvodne plánovalo vydať next-gen verziu Destiny 2 na Xbox Series X|S pri vydaní nových konzol, ale ako tomu už tento rok býva, došlo k odkladu. A tak vychádza Destiny 2 na nové konzoly iba teraz.

Free-2-play hra od Bungie vo svojej najnovšej podobe opúšťa prakticky všetok obsah prvého roka, a zbavuje sa viacerých svetov alebo raidov. Pôvodná príbehová kampaň The Red War je preč, a s ňou aj farma, kam ste sa ukryli po prehratom začiatku vojny/hry.

Tento obsah bol nahradený úplne novým tutoriálom, a zameraním sa na kampane Forsaken (2018), Shadowkeep (2019) a Beyond Light (2020). Ďalej z Destiny 2 odstránili mesiace Titan a Io, raid The Leviathan, a DLC planéty Merkúr a Mars z prvého roka hry, spolu s kampaňami Warmind a Curse of Osiris.

A aké vylepšenia dostala hra na Xbox Series X|S? V prvom rade je to podpora 60fps na Series X aj Series S. Na najvýkonnejšom železe to bude pri natívnom 4K, na menšej a lacnejšej konzole bude rozlíšenie pochopiteľne nižšie, nanajvýš 1440p. Hráči na Xbox Series X sa môžu navyše tešiť na exkluzívnych 120fps v Crucible matchoch. SSD sa prejaví aj na rýchlejších loadingoch. Špecialitou je okrem vyššieho snímkovania aj možnosť nastavenia si zorného poľa pomocou FOV Slideru.

Samozrejmosťou je zachovanie cross-play a cross-save s Xbox One verziou, čo je podmienené aj faktom, že Destiny 2 podporuje Smart Delivery. Teda možnosť bezplatného upgradu a to nielen v prípade samotnej hry (tá je free-2-play), ale aj v prípade dodatočného obsahu, ktorý na ňu povychádzal v nasledujúcich rokoch. Hra dostala doteraz tri veľké expanzie: Forsaken, Shadowkeep a Beyond Light. Hráči si tiež môžu vychutnať ich obsah vďaka predplatnému.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *