Halo Infinite predvádza vylepšenia grafiky na nových screenshotoch

Halo Infinite

Ročný odklad vydania Halo Infinite začína predvádzať svoje ovocie. Štúdio 343 Industries sa po prezentácii zbraní a iných aspektov z hlavného menu hry rozhodlo konečne podeliť o prvé fotografie zo samotného gameplayu. Verte mi, hra je na míle vzdialená nepodarku, ktorý sme mohli vidieť minulý rok.

Na kruhu Zeta Halo to totiž vyzerá realistickejšie a krajšie. Až by sa dalo povedať, že hra sa konečne priblížila konceptom, ktoré nám vývojári prezentovali už na E3 2018, v prezentačnom videu nového Slipspace Engine. Na kruhu, ktorý ponúkne vôbec prvé Halo s RPG mechanikami a otvoreným svetom, môžeme vidieť nádhernú prírodu, moderné miimozemské stavby, ale aj ikonické vozidlá ako je M12 Warthog alebo covenantí klzák Banshee. Plus vidíme, ako sa na kruhu strieda deň a noc, čo je takisto jednou z noviniek pripravovanej hry.

Halo Infinite vychádza koncom roka 2021 na konzoly Xbox One, Xbox Series X|S a PC. Na všetkých troch platformách bude dostupné v deň vydania prostredníctvom služby Xbox Game Pass, bez nutnosti zakúpenia. Multiplayer hry bude free-2-play, so snímkovaním až do 120fps na modernom hardvéri.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *