Uncharted, God of War aj Ghost of Tsushima údajne mieria na PC

Určite si pamätáte na ten ošial, keď Sony minulý rok oznámilo Horizon: Zero Dawn na PC. A úspech to zožalo obrovský, lebo koncom februára/února sme sa dozvedeli, že na PC príde aj Days Gone (2019) s tým, že ďalšie exkluzivty dorazia na PC neskôr tohto roku. Aspoň teda podľa slov prezidenta SIE Jima Ryana, ktorý tak tvrdil po oznámení Days Gone.

Days Gone ešte nemá stanovený presný dátum vydania, vieme len, že to bude na jar tohto roku. Zakúpiť sa bude dať na platformách Steamu a Epic Games Store, avšak finálna cena ešte nie je stanovená.

Včera sa na twitteri objavil tweet s inofrmáciami, ktoré by tieto ďalšie hry mali byť. Presnejšie by malo ísť o hry:

  • Bloodborne (2015)
  • Ghost of Tsushima (2020)
  • God of War (2018)
  • Uncharted Collection – nie je isté či Trilogy of Nathan Drake alebo všetkých 5 hier, avšak ak by sme sa držali originálu, tak by nás mohla čakať Trilogy of Nathan Drake.

Možno sa niektorí z vás teraz pozastavia a spýtajú sa, prečo by som mal veriť náhodnému týpkovi na internete, čo má profilovku Psyducka. Zdanie ale môže klamať, tento „náhodný týpek“ predpovedal PC port hry Ninja Gaiden a Nioh 2 a Epic Games Store exkluzivitku Kingdom Hearts série. Takže je možné predpokladať, že nejaké info má, no treba to brať trošku s rezervou.

Hidan-kun

Moje meno je Michal, som z Bratislavy Hráčom som už od svojich 12 no vždy som mal doma len počítač, vďaka čomu vyzerá môj Steam, Origin a Uplay tak, ako ženské šatníky. Konzolu som mal donedávna len jednu a to PSP, teraz mám Xbox One S. Nemám uprednostnený žáner hier, ale priznám sa, že strategické, tower defense a turn-based hry sú pre mňa veľmi náročné a veľakrát som to s nimi vzdal. Počúvam prevažne metal a rock.

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    tak to cez edge a steam rozbehneme aj na xboxe, haha fór roa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *