Fast & Furious Crossroads bude stiahnuté z predaja

Zhruba dva roky po vydaní Fast & Furious Crossroads hry oznamuje jej vydavateľ, že ju stiahne z predaja.

Hra z dielne štúdia Slightly Mad Studios bola prijatá veľmi vlažne. Problém bol či už s grafikou a vizuálnym spracovaním postáv, alebo jednoducho preto, že hra sa snažila byť rovnako nelogická ako posledné filmy z tejto série. Možno aj to je dôvod, prečo Bandai Namco oznámil, že hru stiahne zo všetkých trhov 29. apríla/dubna 2022. Samozrejme platí, že hráči, ktorí si hru kúpili či už fyzicky alebo digitálne, k nej prístup nestratia.

Pokiaľ ide o online multiplayer a DLC, tie budú naďalej funkčné, hoci je otázkou času, kedy sa Bandai Namco rozhodne vypnúť servery pri tejto hre.

Dôvodov pre stiahnutie hry z predaja však môže byť viacero. Okrem žalostného stavu by potenciálne mohlo ísť o autorské práva, alebo skutočnosť, že Slightly Mad Studios neskôr kúpili Codemasters, a tých následne odkúpila EA.

Za posledné roky je to už druhá Fast & Furious hra, ktorá bola stiahnutá z trhu. Tou prvou bol Xbox-exkluzívny Forza Horizon 2 presents Fast & Furious. Tá bola dostupná v prvých mesiacoch zadarmo na stiahnutie, až neskôr stála menší poplatok. Z predaja bola stiahnutá súčasne s Forza Horizon 2 po tom, ako obom hrám vypršali licencie.

via Polygon

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *