F1 2017 predstavená, zaspomína si na Ayrtona Sennu

F1 2017

DiRT 4 a Micro Machines nie sú jediné hry, ktoré Codemasters plánujú vydať tento rok. Do trojice oznámili F1 2017. Vychádza už o tri mesiace a bude stáť naozaj za to!

F1 2017 totiž po dlhej dobe vráti do hry legendy Formuly 1. Okrem súčasných formúl sa tak v hre objaví aj 11 klasík a jedna bonusová – 1988 McLaren MP4/4, v ktorom jazdila legenda F1 Ayrton Senna a jeho rival Alain Prost. Ten bude dostupný ako predobjednávkový bonus, ako súčasť špeciálnej edície hry alebo samostatne ako DLC. Ostatných 11 monopostov si budú môcť užiť všetci, pričom medzi nimi nájdeme napríklad 1992 Williams FW14B alebo Ferrari F2002, na ktorom jazdieval Schumacher a Barichello.

Codemasters ďalej plánujú ponúknuť hlbší, intenzívnejší zážitok v režime kariéry, nový režím Championships a hra prinesie aj nejaké vylepšenia v multiplayeri. No a pretože to je oficiálna hra F1, prispôsobuje sa pravidlám novej sezóny a samozrejmosťou budú aktualizované designy formúl. F1 2017 bojuje aj proti stereotypu a preto bude mať každá trať štyri varianty, ako taký bonus po boku hojného počtu závodných režimov. Hra vychádza 25. augusta/srpna 2017 na Xbox One, PlayStation 4 a PC.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *