Gwent dostane singleplayerovú kampaň až budúci rok

Gwent The Witcher Card Game
Kartová hra Gwent ponúka dostatok zábavy už teraz vďaka multiplayeru. CD Projekt RED však myslí aj na chvíle, kedy si človek bude chcieť zahrať len sám proti AI (alebo bude bez internetu).

Jednou z možností, ako si v takom prípade užiť partiu Gwentu, bude singleplayerová kampaň. Tá sa mala objaviť v hre ešte tento rok, nakoniec však bude odložená na rok 2018. Aj keď to možno znie zvláštne, príbehová kampaň bude mať v kartovej hre svoje čestné miesto a podľa pôvodného plánu mala ponúknuť 10 hodín gameplayu. Podľa prehlásenia CD Projektu to ale vyzerá, že kampaň bude ešte dlhšia. Singleplayerový projekt tak bude ešte väčší, než mal byť a CD Projekt verí, že to vylepší hru.

Singleplayerová kampaň bola oznámená už skôr a nesie názov Thronebreaker. V ňom budeme sledovať príbeh Meve, vojnovej kráľovnej zo Severných svetov. Kráľovná dnes čelí invázii a je nútená ísť znovu do vojny, v ktorej sa postaví bytostiam z rôznych dimensií a každé jej rozhodnutie ovplyvní smerovanie príbehu. V kampani tiež hráč spozná niekoľko unikátnych kariet, ktoré boli vyvinuté špeciálne pre dejovú líniu. Rovnako tak bude odmenou za prejdenie kampane 20 nových kariet na použitie v multiplayeri.

via WindowsCentral

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *