Nový leak naznačuje, že sa Spyro vráti na konzoly už onedlho

Fenomenálny úspech Crasha Bandicoota na PS4 sa Activision rozhodne tento rok zopakovať hneď dvakrát. Prvýkrát tým, že vydá trilógiu na ostatné platformy, a druhýkrát tým, že oznámi ďalšiu klasiku – Spyro the Dragon.

Naznačuje tomu nedávno založený účet na Twitteri, @SpyrotheDragon. Účet je momentálny registrovaný na človeka menom Falcon McBob, pričom jeho krstné meno sa už skôr objavilo v spojitosti s vydavateľstvom. Verejne dostupné informácie štúdií, ktoré sa na internet dostali vďaka dabérskom štrajku SAG-AFTRA, spomínajú aj projekt Falcon z dielne Activisionu, pre ktorý sa v tom čase hľadal voice-over.

SAG-AFTRA Activision Falcon Spyro

Aj bez dostatku dôkazov môžeme povedať, že na projekte sa pracuje. Naznačil to skôr aj samotný Activision, ktorý v oznámení pre investorov spomenul, že chystá tento rok vrátiť na trh ďalšiu populárnu značku. Takou Spyro rozhodne je, hoci v tej dobe išlo len o exkluzívny titul štúdia Insomniac pre Sony. No ako to už býva, Sony predalo ako Crasha, tak Spyra, Activisionu.

Teraz ešte visia otázniky nad ďalšími aspektami hry. Kotaku tvrdí, že hru vyvíja Vicarious Visions a má sa jednať o trilógiu prvých hier s prerobenou grafikou, animáciami, osvetlením, cutscénami, soundtrackom a aktualizovaným save systémom. Rovnako tak by mal byť projekt údajne predstavený tento mesiac ako dočasná exkluzivita pre PS4 a vydaný koncom roka.

Faclon McBob Activision

via Twitter

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *