Microsoft hľadá kreatívneho riaditeľa pre novo otvorené Xbox Live Avatar štúdio

Xbox Live Avatar Fall 2017
S novými avatarmi pre Xbox Live to vyzerá ako beh na dlhšiu trať. Nie len preto, že vývoj trvá dlhšie, než sa predpokladalo, ale tiež kvôli budúcim plánom.

Spoločnosť totiž začala hľadať nového kreatívneho riaditeľa, ktorý by mal na starosti rozmach nových Xbox Live avatarov na všetky platformy od Xboxu až do virtuálnej reality. Dôležité je zachovať pri avataroch hlbokú empatiu a interaktívne 3D spracovanie, ktoré z nich spraví viac, než len obyčajné pohyblivé ikonky.

Samotní avatari teraz bežia na Unity engine a ponúkajú širokú škálu prispôsobení. Avatari tak po novom môžu jazdiť na motorkách, môžu byť vozíčkari alebo môžu mať napríklad náhradné mechanické končatiny. Sú skrátka odlišní oproti tým, na ktorých sme boli zvyknutí v časoch Xboxu 360. V pracovnej ponuke tiež Microsoft potvrdil, že zriadil na vývoj avatarov dedikované štúdio, ktoré ich bude mať v budúcnosti na starosti.

via WindowsCentral

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *