Noví Xbox Avatari budú sprístupnení už tento mesiac

Xbox Live Avatar Fall 2017
Microsoft sa chystal uviesť nových avatarov na Xbox ešte minulý rok, okoľnosti však ich launchu nepriali a tak sa s nimi stretávame takmer o rok neskôr.

Samotní avatari sa dostanú na Xbox One ešte tento október/říjen spolu s veľkým mesačným updatom. Aktualizácia má tiež na Xbox One priniesť niekoľko ďalších novinie.k Spoločnosť napríklad testuje funkcie wishlistu a nákupného košíka v Xbox Store, ktorou umožní nakupovať viac vecí naraz bez toho, aby ste museli neustále potvrdzovať nákup za nákupom.

Samotní avatari si prejdú početnými zmenami. Okrem prechodu na Unity Engine budú teraz ponúkať širšie spektrum možností customizácie a dokonca im môžete pridať invalidné vozíky alebo protézy. V princípe ide o to zaručiť, aby avatari mohli čo najlepšie odpovedať vášmu vzhľadu. K tomu budú mať nové animácie.  Avatari tiež po vydaní a skompletizovaní budú dostupní aj vo forme profilovky a v hlavnej ponuke Xboxu.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *