The World is Changing: Čo znamená záhadná správa v Sea of Thieves?

Sea of Thieves
Veríme, že Sea of Thieves aj 5 mesiacov po vydaní ponúka kopu tajomstiev a sem-tam nás dokáže poriadne prekvapiť. Objavila sa vám už niekedy zrazu na obrazovke tajuplná správa začínajúca veršom „The world is changing“?

The world is changing, new dangers there be
Between boundless sky and treacherous sea
On rolling waves with sails unfurled
Ships come to plunder this new world

Toto je správa, ktorá hráčov môže z času na čas prekvapiť. Napríklad tak, že práve plnia tzv. Final Chapter quest, na začiatku ktorého sa im objavia práve takéto slová. Čo to ale znamená? Človeku zíde na um hneď niekoľko možností. Napríklad, že sa má pripraviť na hordy nepriateľov, krakena, ale môže to byť aj niečo celkom iné. Napríklad, že sa chystá údržba serverov a je čas, aby hráči svoje poctivo získané zlato (ehm :D) predali skôr, než ich odpojí z hry. Alebo môže ísť o migrovanie serverov.

Práve posledná možnosť je správna. Nepriamo to potvrdilo samotné Rare, avšak logické vysvetlenie je veľmi jednoduché. Keď totiž zaľudnenie dvoch serverov klesne pod určitú úroveň, dôjde k ich okamžitému zlúčeniu, aby hráči neboli len na pustom mori sami. V Sea of Thieves to však prebieha veľmi inteligentne. Namiesto toho, aby vás vyhodilo z hry, dôjde k mergu takým spôsobom, že už o malú chvíľu pokračujete presne tam, kde ste skončili a teda môžete pokračovať vo svojom queste.

via ShackNews

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *