Ubisoft chce vydať film Splinter Cell už budúci rok, zatiaľ nemá režiséra ani scenár

Splinter Cell

Plánuje sa Ubisoft preorientovať z hier na filmy? Možno áno, aspoň podľa jeho plánov s prenesením niekoľkých herných sérií na strieborné plátno. Už na konci tohto roka si vychutnáme prvý film Assassin’s Creed a ako už stihli potvrdiť tvorcovia, Ubisoft nechce vydať len tento jeden film. Hlavnou postavou potenciálneho pokračovania by mal byť zrejme opäť Michael Fassbender, keďže štúdio ho chce mať pri príprave minimálne ako konzultanta.

Ale Ubisoft chce zrejme vydať aj film Splinter Cell. Tu sa však celkom bojíme o úspešnosť projektu a kvalitu. O financovanie projektu sa totiž snaží tajwanská firma Catchplay, ktorá chce zo značiek vyťažiť maximum. A samotná skutočnosť, že filmový Splinter Cell nemá ešte ani režiséra a že sa na ňom vlastne ešte ani nezačalo pracovať, len podporuje naše obavy z výsledku. Ktovie, možno nás Sam Fisher na striebornom plátne prekvapí, ale už vieme, ako to dopadlo napríklad s Mortal Kombat dvojkou alebo Super Mario Bros., najväčší odpad v dejinách.

 

via Variety

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *