Xbox neXt?

Xbox One Console

Je naozaj pozoruhodné, že len 3 roky po vydaní Xboxu One a PS4 sa hovorí o vydaní upgradovaných verzií, respektíve o vydaní novej generácie. Najnovšie týmto špekuláciám napomohol istý bývalý dizajnér Microsoftu, David Gardner. Na LinkedIn profile zverejnil informáciu, že do jeho portfólia patrí Xbox 360, Xbox SmartGlass, Xbox One a Xbox neXt. Ktovie, čo sa tým myslí. Podľa názvu pravdepodobne ide o pracovné označenie novej konzoly, ale nie je vylúčené ani, že to mohol byť nejaký zrušený projekt. Predsa len už MS pracoval na Surface Mini (a dokonca ho spomenul aj v príručke od Surface Pro 3) a aj na niekoľkých ďalších projektoch.

…alebo žeby išlo fakt o nástupcu dnešného Xboxu One? Predsa len Phil Spencer povedal, že keď jedného dňa Microsoft vydá nový hardvér, bude sa jednať o veľkú inováciu a nie len o nejaký medzistupeň, akým chce byť PS4.5 alebo PS4K, ako ju označujú leakeri.

via CraveOnline

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *