Hráči nechcú Infinite Warfare!

Go Home Activision Infinite Warfare

Už keď sa začali objavovať prvé špekulácie o novom Call of Duty, hovorilo sa, že by to mala byť opäť hra zasadená do budúcnosti. Vydala by sa tak rovnakým smerom ako dva predošlé diely, no posunúť sa mala už niekam do obdobia Destiny alebo Mass Effect Andromeda, čiže do čias, kedy už ľudstvo osídľuje iné planéty. Veď ako inak by sme si vedeli vysvetliť prestrelku na Titane alebo základňu na Marse.

Zasadenie nového Call of Duty do (veľmi) vzdialenej budúcnosti však už hráčov omrzelo a svoj názor dali Activisionu patrične zožrať. Video má momentálne 8 167 000 zhliadnutí, 184 226 lajkov a 353 298 dislikov, teda odporcov je skoro dvakrát toľko, čo fanúšikov. Viacerých zjavne pobúrila aj skutočnosť, že remaster CoD 4 bude dostupný len ako súčasť špeciálnej edície CoD:IW, ktorá stojí 90, respektíve 110€ v závislosti od verzie. Keby sa remaster predával aj samostatne, kúpilo by si ho oveľa viac ľudí, súdiac podľa reakcií na internete.

CoD Infinite Warfare Negative Backslash

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *