Rocket League bude od polnoci cross-network!

Rocket League

Microsoft to s víziou cross-network multiplayeru medzi Xboxom, PC (a možno PS4) myslel vážne. Dôkazom je aj závodná hra Rocket League od nezávislého štúdia Psyonix, s ktorým sa Microsoft spojil, aby spoločnými silami prezentovali to, čo by mohlo zmeniť budúcnosť konzolového multiplayeru.

Presne o polnoci totiž Rocket League otvorí brány cross-platform serverov, cez ktoré budú môcť závodiť Xboxeri proti PC-čkarom, ktorí majú hru na Steame (Tak zrejme preto si Valve registrovalo doménu xbox.steampowered.com!). Rocket League tak bude úplne prvou cross-network hrou pre Xbox One a PC, pričom neskôr by mohlo k tomuto projektu pristúpiť aj Sony, ktoré by mohlo zabezpečiť takúto formu multiplayeru aspoň pre indie hry, ku ktorým sa radí aj Rocket League. V redakcii si vieme predstaviť, že by túto vychytávku mohla raz dostať aj hra Elite: Dangerous alebo konzolový Minecraft.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *