Bespin prichádza do Battlefrontu už zajtra, toto všetko o ňom vieme

Star Wars Bespin

Aké bude nové DLC do Battlefrontu? O tom by vám vedel viac povedať Roman, ale ten tu teraz nie je a tak táto príjemná povinnosť ostala na mňa. Nový datadisk Bespin nás zavedie do vzdušného mesta, ktoré si teraz vychutnáme na piatich mapách. Tie boli inšpirované nielen filmami, ale celým SW univerzom a tak tu uvidíme aj napríklad továreň Bioniip Laboratories, ktorá sa v hlavných filmoch neobjavila.

K ďalším mapám patrí napríklad veľký Administrator’s Palace alebo Carbon-Freezing Chambers, kde zmrazený Han Solo čakal na svoj comeback. Zaujímavosťou je, že Han Solo bol zmrazený hlavne preto, lebo ešte nebolo jasné, či chce Harrison Ford pokračovať v natáčaní Star Wars alebo sa rozhodne orientovať na iné filmy. Takže už poznáme tri z piatich máp a zvyšok už objavíte sami zajtra, ak máte Season Pass. Ak nie, tak si DLC budete môcť kúpiť až o 2 týždne.

Datadisk Bespin potom prinesie do hry aj nových hrdinov, podobne ako to spravil Outer Rim. Tentoraz bude asi najznámejším hrdinom Lando Calrissian, spolu s ktorým pribudne do hry aj bounty hunter Dengar. Samozrejmosťou je aj nová výbava a zbrane. Tu sa stretneme s lietajúcimi autami Cloud Car, sniperkou Blaster X-8 Night Sniper a EE-4 blaster. Veľkou novinkou bude režim Sabotage, kde musíte zničiť generátory Impéria, ktoré bránia rebelom v opustení Bespinu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *