Games with Gold prinesú Battlefront 2. Ten starý.

Games with Gold

Microsoft oznámil ponuku Games with Gold na budúci mesiac a hráči sa môžu tešiť opäť na štvoricu hier z konzol Xbox One, Xbox 360 a Xbox s podporou spätnej kompatibility.

Hneď na samom začiatku mesiaca začnú hráči unikať pred tajnou marťanskou políciou v akčnej RPG The Technomancer od štúdia Spiders. Hra je zasadená do rovnakého sveta ako Mars: War Logs, avšak teraz je Červená planéta výrazne väčšia. Titul vyšiel na Xbox One v roku 2016 a bude dostupná zadarmo na stiahnutie po celý mesiac. V druhej polke mesiaca sa k nej pridá pre zmenu decentný remake počítačovej klasiky Outcast: Second Contact. Napriek tomu, že si hra svojich fanúšikov získala, ramake ostal v zabudnutí a dnes nie je problém zohnať krabicovú verziu za cenu približne 15€.

V rámci spätnej kompatibility sa môžeme tešiť na dve záležitosti. Od samého začiatku mesiaca až do 15. apríla/dubna bude k dispozícii na stiahnutie legendárna klasika Star Wars: Battlefront II. A nie, nemáme na mysli ten festival mikrotransakcií od EA z roku 2017, ale third-person akciu z roku 2005 z dielne LucasArts. Hra mala prakticky všetko a okrem multiplayeru podporovala aj singleplayer s kampaňou. Teraz sa k hre môžeme vrátiť a to dokonca až v 4K rozlíšení, keďže bola dodatočne vylepšená pre Xbox One X.

Od 16. do 30. apríla/dubna budeme mať pre zmenu k dispozícii na stiahnutie taktickú akciu Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2, ktorý zároveň teraz vstúpil do spätnej kompatibility a je teda po novom hrateľný aj na konzolách Xbox One. Celkovo Microsoft sľubuje možnosť získať 3000(G) a ušetriť takmer 110 dolárov, koľko by inak hry stáli samostatne v ponuke Xbox Store.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *