Xbox One od dnešného dňa oficiálne podporuje napálené BluRay disky!

Xbox One Hack

Piráti zo Silicon Valley Redmondu sa činia. Mike Ybarra, vedúci vývoju Xbox, cez Twitter oznámil jednu horúcu novinku, ktorá poteší najmä tých, ktorým sa nepáči poctivé nakupovanie filmov.

Potvrdil, že od dnešného dňa bude Xbox One S (aj Xbox One) podporovať formáty BD-R a BD-RE. Čo v podstate znamená, že sa na ňom bude dať prehrávať obsah, ktorý ste si poctivo zakúpili a zálohovali na napaľovateľný BluRay disk. Robím si srandu, všetci vieme, že to skončí pirátstvom a napaľovaním stiahnutého obsahu ?. Čo sa týka podpory, tak update pre aplikáciu Media Player by mal vyjsť v priebehu dneška a samozrejme, bude zadarmo. No a čo sa týka napaľovania, treba brať na vedomie, že sa to týka len BluRayov a teda pre napaľovanie obsahu na ne je treba mať BluRay vypalovačku (≥60€), potom je treba si kúpiť zapisovateľné alebo prepisovateľné BluRay disky, no a samozrejme treba mať obsah, ktorý sa sem napáli.

 

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *