Pobeží vám Forza Horizon 3 na PC? Demo ukrýva odpoveď

Forza Horizon 3 Windows 10

Ako beží Forza Horizon 3 na PC? Ak máte digitálku, odpoveď už zrejme poznáte. Ale ak nie a stále sa rozhodujete, čí ísť do toho alebo nie, tak vám to MS teraz trochu uľahčí. Vydal PC demo, ktoré je vlastne veľmi podobné tomu Xboxovému, ale zistíte, či máte dostatočne dobrý komp.

Demo je dostupné vo Windows Store pochopiteľne zadarmo, ale trochu prekvapí jeho veľkosť. Vyžaduje 21GB voľného miesta na disku, v ktorých je zahrnutých pár závodov, značná časť mapy a aj zopár vozidiel. No a to všetko zabalené v, myslím si, že skvelej grafike, ktorej by som dal rovných 10/10. Ale vlastne Forzu ani netreba recenzovať, keďže to je megahit a podľa slov Microsoftu je to dokonca najpredávanejšia závodná hra roka. Samotné demo má teda aj svoje hardvérové požiadavky. Aby ste si ho užili aspoň na 720p pri 30fps, treba mať 2GB grafiku (GeForce GT750Ti alebo Radeon R7 250X), 8GB RAM a Intel Core i5-3570 s 3.4GHz frekvenciou. Naopak pre vychutnanie si hry v 4K 30fps je treba mať Core i7-6700 (4GHz), GTX 980Ti, GTX 1080 alebo AMD Fury X s 6GB pamäťou a 16GB RAM.

Forza Horizon 3 Demo
Forza Horizon 3 Demo
Developer: Microsoft Studios
Price: Free

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *