The Division stráca časovú exkluzivitu na Xboxe, ale dostane film

The Division Last Stand

Zatiaľ čo hry ako Watch_Dogs 2 mali časovú exkluzivitu na dodatky pre PlayStation 4, tak The Division mal takéto privilégium na Xbox One. S najbližším dodatkom však exkluzivita končí.

Na Twitchi to prezradili tvorcovia, kde povedali trochu viac k pripravovanej aktualizácii 1.6 a dodatku Last Stand. Ten mal vyjsť ešte minulý rok, no práce na predošlých dodatkoch boli dlhšie, než sa čakalo. To malo tiež na svedomí, že v minulom roku vyšli len dve DLC miesto troch.

Expanzia Last Stand (a sprevádzajúci update) sa zameria predovšetkým na Dark Zone a do hry dokonca pribudne nová temná oblasť na severe. Táto nová oblasť bude bohatá na interiéry, podzemné uličky, ale aj strechy. Aj vďaka tomu bude Dark Zone dvakrát väčšia, než v súčasnosti je. Za zmienku tiež stojí, že do hry pribudne fast travel pre cestovanie medzi checkpointmi v Dark Zone. Taktiež do hry pribudne nový Incursion mód, ako aj spomínaný režim Last Stand.

The Division Falcon Lost Incursion

Ten bude dostupný len pre hráčov, ktorí si kúpili Season Pass, respektíve si toto DLC kúpia osobitne. Jedná sa pritom o režim, v ktorom sa proti sebe postavia dva tímy s 8 hráčmi a jeho neoddeliteľnou súčasťou je aj Matchmaking. Takže aj to môže pozdvihnúť úroveň zábavy, ktorú hra poskytuje s kamarátmi.

No a nakoniec tu máme aj zopár informácií k filmu The Division. Popravde, mám pocit, že toto môže byť naozaj kvalitný film, len je treba dúfať, že to bude aj jeho cieľom. Narozdiel od takého Assassin’s Creed, ktorý bol skôr reklamou na sériu. Čo však Ubisoft potvrdil, je, že film bude režírovať oscarový režisér Stephen Gaghan. Medzi hlavnými hercami sa objaví Jake Gyllenhaal (Prince of Persia: Sands of Time) a Jessica Chastain a film vyjde v roku 2018.

The Division Season Pass

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *