The Division oznamuje druhý ročník expanzií a prechádza na systém, s ktorým prišiel Rainbow Six

The-Division

Ubisoft s ťažkosťami dokončil prvý ročník The Division a pokračuje do roka druhého. Tentoraz už ale Ubisoft za expanzie nebude požadovať peniaze, nové DLC budú totiž po vzore Rainbow Six celkom zadarmo.

Ubisoft zároveň načrtol plány tohto druhého ročníka a tvrdí, že zadarmo dostaneme dve veľké expanzie. Vývojári však už nechcú zopakovať chybu, ktorú spravili minulý rok a dátumy vydania oznámia, až keď bude všetko isté a nebudú hroziť žiadne odklady. Práve tie spôsobili riadnu frašku s minuloročným Season Passom, ktorý mal spočiatku zabezpečiť prístup k trom plateným DLC vydaným počas roka 2016. Ako však už vieme, tak prvé DLC vyšlo v podstate načas, to druhé bolo odložené o niekoľko mesiacov a tretia expanzia vyšla len v uplynulých dňoch. Dokonca sa na poslednú chvíľu vravelo, že nakoniec vypadne zo Season Passu, no to sa nestalo.

The Division Falcon Lost Incursion

Prvá tohtoročná expanzia pre The Division by mala vyjsť cez leto, druhá neskôr. Letná expanzia sa vyznačuje tromi hlavnými novinkami. Hneď prvou budú špeciálne časovo-obmedzené eventy pomenované Seasons. Takéto eventy budú využívať rôzne modifikátory, ktoré ovplyvnia gameplay v rôznych oblastiach Manhattanu.

Druhou novinkou je možnosť vytvárať a meniť Loadout. Viete vytvoriť určitú výbavu, ktorú môžu následne v hre využívať aj vaši parťáci, pokiaľ majú k dispozícii rovnaké zbrane a nástroje, aké ste si do svojho loadoutu vybrali vy. No a tretia novinka budú Feats. To sú vlastne achievementy, ktoré vám budú do hry pridávať nové odmeny a „odznaky“, ktoré budete môcť nosiť so sebou. Vďaka tomu sa napríklad spoluhráči dozvedia o rôznych bláznivostiach, ktoré ste vo svete The Division spáchali.

Druhá expanzia bude zameraná skôr na príbeh a jeho prvky, pričom dôležitou súčasťou expanzie bude naratív. Bude to teda nové príbehové DLC, prípadne môže upraviť niektoré questy, ktoré sú v hre dostupné už teraz. Aj táto expanzia bude zadarmo. Prečo? Jednoducho preto, že Ubisoft bude zarábať na mikrotransakciách. Budeme nakupovať prémiové kredity (v nasledujúcich dňoch dostanú všetci hráči 200, v hodnote asi $2). Poslúžia na nakupovanie oblečenia, skinov a emotov.

The Division One Year Anniversary

via Ubisoft

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *