Phantom Dust si už môžete stiahnuť na Xbox One

Phantom Dust

Malo sa tak stať včera, vďaka časovému posunu sa to deje až dnes. Microsoft dnes okolo 1. ráno konečne vydal Phantom Dust pre Xbox One a Windows 10 a stiahnuť si ju môžete, presne ako bolo sľúbené, zadarmo.

Vynovená verzia hry dostala početné množstvo vylepšení. V prvom rade je tu podpora Xbox Play Anywhere so všetkým, čo k tomu patrí – synchronizujú sa vám savy a tiež si zahráte cross-platform multiplayer medzi PC a konzolou. Hra bola obohatená aj o nové funkcie Xbox Live, konkrétne o funkciu Looking for Group, takže si viete nájsť partiu, s ktorou budete hrať, a 45 achievementov, ktoré priniesol až Xbox 360.

Phantom Dust má tiež vybalancované boje, podporu 16:9 obrazu a podporu ovládača aj na Windows 10. Nakoniec je všetkým k dispozícii zadarmo Starter Pack kariet.

Čo sa hardvérových parametrov týka, Microsoft posúva požiadavky pre Play Anywhere hry do nových nížin. Stačí mať Core2 Duo (E6550, 2.33GHz) alebo staručký dvojjadrový AMD Athlon64 X2 5600+. Hra si vystačí aj s 1GB RAM, no čo ma trochu zarazilo, je, že hra z 2004 vyžaduje aspoň 1GB grafickú kartu GeForce GTX650 alebo Radeon HD 7750. Našťastie, 1GB GPU stačí aj pri odporúčaných vysokých nastaveniach.

 

Phantom Dust
Phantom Dust
Developer: Xbox Game Studios
Price: Free

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *