Nintendo Switch Online bude spustené v roku 2018 a je skutočne lacné

Nintendo Switch Online

Podobne ako PlayStation 4 a Xbox One, tak aj Nintendo Switch bude mať platený online multiplayer. Nintendo sa však rozhodlo vydať trochu inou cestou, minimálne z hľadiska ceny.

Nintendo totiž potvrdilo, že predplatné Nintendo Switch Online je asi o 60% lacnejšie, než koľko stojí Xbox Live Gold či PS Plus. Ročné predplatné totiž vychádza na 20 dolárov, kým trojmesačné stojí 8 dolárov a mesačné bude za 4 doláre. Je to výrazný rozdiel oproti cenám, ktoré si za takéto členstvo pýtajú ostatné služby.

Nintendo Switch Online Pricing

No na druhú stranu, tie ponúkajú väčšiu infraštruktúru, disponujú viac servermi (aspoň Xbox Live) a takisto na Xboxe dostanete väčšie tituly. Napríklad tento mesiac to bude Assassin’s Creed 3 a Watch_Dogs. Naproti tomu Nintendo plánuje rozdávať ľuďom klasiky ako Super Mario Bros. 3, Balloon Fight a Dr. Mario. Pôvodne mali hráči dostávať tieto hry iba na mesiac hrania, no teraz došlo k zmene rozhodnutia – hry im zostanú.

Posunul sa tiež dátum spustenia služby. Pôvodne to malo byť na jeseň/podzim, po novom to má byť v roku 2018.

Nintendo Switch

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *