Takto vyzerajú výťahy v sídle Microsoft Xbox

Xbox Elevator

Zavítať do sídla obľúbenej spoločnosti je snom tých najskalnejších fanúšikov, no i zvedavcov, ktorí dúfajú, že sa im podarí pri prechádzke budovou podarí natrafiť na nejakú zaujímavosť – či už prototyp nového zariadenia alebo sa dozvedia o nejakej neohlásenej hre.

Samozrejme, dostať sa do sídla firmy, ak nie ste jej zamestnancom, je obtiažne, no ak by sa v Microsofte v Redmonde predsa len niekedy rozhodli mať deň otvorených dverí, potom vám nasledujúce video odhalí, čo môžete čakať. Larry Hryb, známy tiež ako MajorNelson, sa cez Instagram podelil o nové výťahy, ktoré majú v sídle a človeče, toto sú nejaké výťahy! Nie sú to len klasické šedé dvere, ale po novom na ne firma nainštalovala artworky z obľúbených aj pripravovaných hier. Kam však jednotlivé výťahy vedú, ostáva naďalej záhadou.

New elevator art at the Xbox offices

A post shared by Larry Hryb (@majornelson) on

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *