Shenmue, Bayonetta a Vanquish vyjdú na Xbox One, odhalila Alza

Bayonetta

Otravný hlas zeleného mimozemšťana onedlho spozná zvyšok Európy a zrejme niet lepšieho spôsobu, ako na seba upozorniť, než pomocou leakov. To sa Alze skutočne podarilo, o dvojici leakov totiž informuje celý herný svet.

Alza totiž do ponuky svojej britskej divízie zaradila hneď dve kolekcie remastrov hier, ktoré vyšli pôvodne na Xbox 360 a dokonca exkluzívne pre prvý Xbox a Dreamcast.

V prvom prípade svet obletela správa o vydaní kolekcie Shenmue HD Collection, ktorá je v príprave pre Xbox One a PS4. Táto kolekcia zatiaľ nemá stanovený dátum vydania, rovnako tak ani cenu, avšak iný slovenský predajca už prijíma predobjednávky za cenu takmer 60€. Pritom by sa mohlo jednať o viac, než len HD remaster. Prvý diel vyšiel totiž už v roku 1998 pre Dreamcast o tri roky neskôr sem prišlo aj pokračovanie – Shenmue II. Ten tiež vyšiel v roku 2003 v exkluzívnom prvom remastri pre Xbox.

V druhom prípade sa jedná o kolekciu hier Bayonetta/Vanquish pre Xbox One a PlayStation 4. Tento balíček by mal vyjsť už v novembri/listopadu. Pritom by sa mohlo jednať o decentný remaster a nie o klasický port. Hry vyšli pôvodne na PS3 a Xbox 360, pred pár mesiacmi však Bayonetta vyšla na PC a na Steame len počas prvého týždňa predala vyše 100 000 kópií. Bayonetta pre Xbox One a PS4 by sa tak mohla odvíjať práve od týchto verzií.

via WCCFTech (#2)

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *