Ponuka Xbox Wireless doplnkov sa rozšíri o 5 slúchadiel a 1 notebook

Xbox Wireless Headset Fall 2017

Ekosystém Xbox Wireless sa už o pár týždňov rozšíri o niekoľko noviniek. Microsoft so svojimi partnermi totiž oznámil 5 nových inteligentne bezdrôtových slúchadiel a 1 herný notebook. Niektoré z týchto doplnkov sa dajú objednať už teraz, iné vyjdú najneskôr do konca roka.

Dnešné oznámenie zahŕňa kolekciu 5 bezdrôtových slúchadiel, ktoré využívajú rozhranie Xbox Wireless na prepojenie s Xbox One alebo kompatibilným PC. Samotné rozhranie umožňuje bez väčších ťažkostí spárovať príslušenstvo bez toho, aby bolo nutné niečo nastavovať. Vlastne to funguje podobne, ako keď si chcete spárovať čerstvo rozbalený ovládač s konzolou.

LucidSound LS15X ($100, 2017)

Ponuku slúchadiel nám štartuje zaujímavo navrhnutý štuplový headset. Svojim designom pripomína bežné bezdrôtové športové slúchadlá, keďže je jeho súčasťou „náhrdelník“ s ovládacími funkciami. Zároveň je to prvý headset s in-ear slúchadlami, ktoré sa samozrejme dajú prispôsobiť pomocou sady rôzne veľkých štupľov. Headset sa vyznačuje vysokokvalitným zvukom a kryštálovo čistým zvukom v chate.

Podľa tvorcov tiež má minimálnu váhu a hlavne jeho užívateľov nič neťaží na hlave, kvôli čomu je vhodný pre hráčov s okuliarmi alebo náušnicami. Hráči si tu vedia nastaviť hlasitosť chatu aj hry, takže sa tieto slúchadlá dajú používať aj ako náhrada za audio systém v nočných hodinách, kedy nechcete svojich susedov budiť (nie, že by ste to počuli).

LucidSound LS35X ($180, 2017)

LucidSound stojí aj za ďalšou novinkou v tejto ponuke. No kým ich predošlá novinka je imidžová a miniatúrna, LS35X je fakt veľký kúsok. Sú to totiž veľké slúchadlá, ktoré sa vyznačujú prémiovým spracovaním nielen po zvukovej stránke. LucidSound použil veci ako hliníkový rám, vypchávku z pamäťovej peny a vlastné, na mieru ušité zvukové drivery. Plus majú odnímateľný mikrofón, takže ak sa rozhodnete pri hraní Halo 5 večerať Doritos, nezničíte si slúchadlá. Dokonca, kvôli tomuto majú druhý, vstavaný mikrofón.

Turtle Beach Stealth 600 ($100, 4.9.2017)

Turtle Beach prináša multi-novinku. Najnovší prírastok do rodiny Stealth slúchadiel od Turtle Beach ponúka moderný dizajn s menšími rozmermi, ale zato s prémiovými vlastnosťami. Tvorí ho dvojica 50mm driverov, ktoré ponúkajú kvalitný zvuk, ako aj podporu pre Superhuman Hearing funkciu od Turtle Beach. Nechýba ani mikrofón s vysokou citlivosťou, takže chatovanie cez tieto slúchadlá nebude problém. Dizajn dotvára sieťovinou obalený rám a náušníky a ProSpecs riešenie, vďaka ktorému nebudú mať problém s používaním slúchadiel ani hráči, ktorí majú okuliare.

Turtle Beach Stealth 700 ($150, 4.9.2017)

Nová séria Stealth slúchadiel ponúka hneď dva modely s podporou Xbox Wireless. K dispozícii je okrem základného Stealth 600 modelu aj jeho drsnejší brat, Stealth 700. Tento ponúka ešte prémiovejšie materiály; sieťovinu nahradila syntetická koža a 50mm drivery majú hlbšie basy pre lepší boom v podaní Terryho Crewsa. Ponúka tiež ANC (Aktívne potláčanie šumu) a Bluetooth, a v novej aplikácii Turtle Beach Audio Hub prináša detailné možnosti nastavení mikrofónu, zvuku, balancu a ďalších vecí.

Razer Thresher Headset (2017)

Razer prináša na trh ďalšiu novinku s podporou pre Xbox. Čiže ak chcete dať svojmu hraniu skutočne zelenú, tak okrem ovládača Wolverine Ultimate si budete môcť svoj herný zážitok okoreniť ešte slúchadlami. Podľa slov Razeru sa vyznačujú nulovým lagom, vyťahovateľným mikrofónom, ľahko prístupným ovládacím panelom a v neposlednom rade aj dizajnom. Rámček tvorí koženka a náušníky pre zmenu ľahká pamäťová pena, vďaka čomu je veľmi príjemné ich mať na ušiach.

ASUS G703 V1 ($2999, 16.10.2017)

Ponuku noviniek zavŕšime spomínaným notebookom. G703 V1 je najnovším prírastkom do rodiny ROG notebookov a svojich majiteľov na cestách určite nesklame. Disponuje procesorom Intel Kaby Lake-K v kombinácii s GeForce GTX1080 grafickou kartou, samočistiacim chladením a ultra-responzívnym displejom, čo umožní vychutnať si hry v naozaj skvelej kvalite.

Má tiež dedikované Xbox tlačidlo pre vyvolanie Game Baru vo Windows 10, ako aj vstavaný Xbox Wireless modul, vďaka ktorému sa k nemu dajú pripojiť slúchadlá, ovládače a ďalšie budúce doplnky s podporou pre Xbox. Háčik je len v cene, tento notebook stojí šesťkrát viac, než Xbox One X.

via Microsoft

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *