Killer Instinct vyšiel na Steame s podporou cross-platform multiplayeru

Killer Instinct
Xboxová bojovka Killer Instinct dnes v noci vyšla na Steame. Najnovší diel však na rozdiel od Xbox One verzie nie je free-2-play, hráči si totiž musia hru kúpiť. Rozhodne však poteší cross-platform multiplayer.

Vďaka nemu si môžu multiplayer medzi sebou zahrať hráči na Steame, Windows Store a Xbox One. A vlastne čoskoro aj One X, kde hra pobeží v 4K 60fps s antialiasingom. Medzi verziou na Steam a Xbox Live nájdeme niekoľko rozdielov.

V prvom rade je to komerčný model. Kým doterajšia verzia dostupná pre Windows 10 a Xbox One ponúkala free-2-play model, Steam verzia stojí 36,99€ (s uvádzacou 25% zľavou je lacnejšia) a ponúka všetky postavy za uplynulé tri sezóny. Čiže je to vlastne podobné, ako keď si hru kúpia hráči na svoj Xbox One. Druhým rozdielom je podpora Windows 7. Ten je na spodnej hranici hardvérových požiadavkov spolu s ďalšími vecami:

  • CPU: Intel Core i5-750 (2.67GHz) / AMD Phenom II X4 965 (3.4GHz)
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 480 / AMD Radeon HD 5850
  • RAM: 4GB
  • HDD: 48GB
  • DirectX: 11

 

Killer Instinct
Killer Instinct
Developer: Iron Galaxy Studios
Price: 0

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *