Halo Wars 2 dostane crossplay medzi Xbox One a Windows 10

Halo Wars 2 4K HDR Xbox One X
Ďalšia hra dostáva crossplay! Tentoraz však len medzi Xbox One a Windows 10, keďže ide o microsofťácku exkluzivitu. Je ňou Halo Wars 2.

CrossPlay je tak ďalšou novinkou, na ktorú sa môžu tešiť hráči novej Halo stratégie, ktorá vyšla vo februári/únoru. Hra vyšla pre Xbox One a Windows 10, zatiaľ však bez prepojeného multiplayeru. Hráčov tak potešila aspoň podpora Play Anywhere v prípade, že si hru kúpili digitálne alebo si kúpili špeciálnu Play Anywhere krabicovku so 4 inštalačnými DVD pre Windows 10.

Okrem toho do hry pribudne podpora pre Xbox Arena. Funkcia umožňuje hráčom organizovať vlastné online turnaje a čoskoro tak budú môcť učiniť aj stratégovia v Halo Wars 2. A v neposlednom rade, aktualizácia prinesie aj podporu Xbox One X, kde hra pobeží v 4K HDR. Framerate je však obmedzený len na 30fps, na rozdiel od PC verzie s odomknutým frameratom. Patch dorazí koncom októbra/října.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *