HITMAN vyjde v novej edícii a dostane novú príbehovú kampaň!

HITMAN Patient Zero
IO Interactive sľúbili, že dnes niečo ohlásia, a to práve spravili! A aj keď neoznámili zrovna štart druhej sezóny hry, oznámili niečo, čo fanúšikov Agenta 47 zaisto poteší.

IO Interactive totiž oznámilo novú príbehovú kampaň Patient Zero. Túto kampaň budú tvoriť 4 misie, ktoré sa odohrávajú v rôznych lokalitách, ktoré sme navštívili už v pôvodnej hre. Špeciálne kvôli novej kampani ale boli upravené. K tomu, kampaň má ponúknuť nové úlohy, dialógy a aj soundtrack, ktorým sa odlíši od pôvodnej hry.

IO Interactive zároveň porušujú pravidlo, ktoré sami stanovili, čo sa Elusive Target režimu týka. Pokiaľ ste niektoré z cieľov zmeškali, teraz budete mať príležitosť napraviť to. Elusive Target eventy sa totiž budú opakovať. Budú sa však naďalej opierať o vašu doterajšiu štatistiku, takže ak ste misiu splnili alebo zlyhali, druhú šancu už nedostanete.

No a tretím veľkým oznámením je Game of the Year edícia, ktorá obsahuje všetko, čo základná hra + všetky bonusové misie a veci, ktoré boli oznámené teraz. Navrch toho ešte pribudne vylepšená grafika, nové UI, trojica outfitov (Striker, Clown, Cowboy) a trojica zbraní – Sieger 300 Ghost sniperka, Striker Magnum a palica.

HITMAN: Game of the Year Edition vyjde po boku Xbox One X 7.11.2017

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *