Titanfall 2 potvrdzuje natívne 4K 60fps (a viac!) pre Xbox One X

Titanfall 2 6K
Tvorcovia Titanfall 2 nás už počas E3 prekvapili, keď prehlásili, že sa im podarilo rozbehať Titanfall 2 na Xbox One X v 6K rozlíšení. Samozrejme, také rozlíšenie by dnes až na pár jedincov nevyužil nikto, a preto sa tvorcovia „uskromnili“ na natívne 4K pri 60fps.

Tvorcovia totiž chcú, aby hra bežala v čo najlepšej vizuálnej kvalite na Xbox One X a pritom si zachovala svoj framerate. Konzola však ponúka dostatok výkonu na rôzne ďalšie vylepšenia. Hráči tak môžu okrem 4K 60fps očakávať aj vyššie grafické detaily. Ale nekončí to ani tým. Respawn Entertainment chcú využiť hardvér na 100% a preto hra využije Dynamický Supersampling.

Na rozdiel od checkerboardingu a iných techník, ktoré zabezpečujú, aby sa hra „tvárila“, že beží vo vyššom rozlíšení, než skutočne beží, supersampling robí presný opak. Ak dokáže Xbox One X vyrenderovať hru v rozlíšení vyššom než 4K, vylepšený obraz sa downsampluje do 4K. Výsledkom toho bude ešte ostrejší obraz, pri ktorom konzola využije displej do posledného z 8 miliónov pixelov.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *