Vieme, kedy vyjde Titanfall 2!

TitanFall

Titanfall 2 očakáva veľmi veľa gamerov a to nielen u nás na Xboxe, ale aj na konkurenčných platformách. Pomohli tomu aj správy posledných dní, ktoré hovoria, že druhý Titanfall narozdiel od svojho predchodcu ponúkne kvalitnú príbehovú kampaň a novinky v multiplayeri. A najlepšie na tom celom je, že vieme, kedy vyjde!

Vďaka tlačovej správe od McFarlane Toys teraz vieme, že hra vyjde už túto zimu! Ako inak, jej vývoj bude mať na starosti Respawn Entertainment, čiže rovnaké štúdio, ktoré sa postaralo o prvý diel a ktoré pracuje aj na novej mobilnej hre, ktorá nás ponorí do sveta Titanfallu aj na mobiloch. Podľa výrobcu akčných figúrok McFarlane máme očakávať veľa nezabudnuteľných postáv, ktoré budú dostupné aj ako figúrky v rámci kolekcie Collector Box Program 2016. Vlastne, informácie o Titanfalle 2 sa dostali na internet len kvôli tomu, že výrobca hračiek potreboval oznámiť figúrky. Ale nevadí!

via XboxAchievements

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *