PUBG zaberá 30GB voľného miesta na Xbox One

PlayerUnknown's Battlegrounds
Kopa informácií o vydaní PUBG na Xbox ostáva pod rúškom tajomstva a dnes vieme prakticky len toľko, že hra vyjde budúci mesiac a to aj v krabicovej verzii.

Jednou z tých nezodpovedaných otázok bolo aj, koľko miesta vlastne bude PlayerUnknown’s Battlegrounds zaberať miesta na disku. Na počítači totiž hra zaberá 30GB a je zvykom, že konzolové verzie väčšinou vyžadujú menej. Lenže, v prípade PUBG to neplatí. Tam už prvé makety, ktoré v týchto dňoch prichádzajú do obchodov s hrami, obsahujú zmienku o voľnom mieste. Podľa toho by mala hra zaberať 30GB na Xbox One konzolách. Nechýba však poznámka, že sa veci môžu zmeniť, ako pri súčasných hrách býva zvykom.

Rovnako tak nechýba ani varovanie, že sa jedná o titul vo fázi Game Preview, teda že nejde o finálny produkt, môže v ňom dôjsť k zmenám a hlavne nemusí vyjsť ani ako finálny produkt. O to sa však veľmi nestrachujeme, pretože hra vystúpi z Early Access programu na Steame už budúci mesiac. Dôležité je tiež upozorniť, že krabicová verzia hry obsahuje kód na stiahnutie, nie disk.

Zaujímavá je tiež správa z ďalekého východu. Čínsky gigant Tencent odkúpil regionálne práva na Battlegrounds, aby mohol hru legálne distribuovať v Číne. Získanú licenciu tiež hodlá využiť na mobilnú verziu hry, ktorá môže byť na čínskom trhu extrémne populárna. Veľmi veľké množstvo tamojších hráčov totiž hrá na mobiloch, kvôli čomu napríklad v Šanghaji nájdete televízne stanice venované mobilným hrám.

PUBG Xbox One Packaging

via WindowsCentral; Tech.QQ.com

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *