Assassin’s Creed Origins dostáva výbavu prvej civilizácie

Assassin's Creed Origins
Assassin’s Creed Origins má naplánovaných niekoľko dodatkov, vrátane dvoch veľkých príbehovýh expanzií a zopár menších balíčkov s doplnkami. A práve jeden taký balíček vychádza teraz.

Ubisoft odprezentoval balíček First Civilization Gear Pack, ktorý obsahuje niekoľko predmetov, ktoré v sérii Assassin’s Creed používala vyspelá Prvá civilizácia. Balíček obsahuje žiariace žezlo (Glowing Mace), blikajúce čepele (dvojitý meč), luk Úder blesku, mesačný štít (Moonlit Shield) a koňa Polnočné slnko (Midnight Sun). Balíček stojí rovných 1 000 Helix kreditov, teda zhruba 10€ v mikrotransakciách.

Otázkou však je, či to stojí za to. Helix kredity totiž možno využiť aj inak, napríklad na zakúpenie mapy s tajnými lokalitami, ktoré sa ukrývajú v rôznych kútoch Egyptu. Užívatelia však nezdieľajú veľké nadšenie s oznámeným balíčkom. Balíček totiž nie je zahrnutý v Season Passe.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *