Sea of Thieves už čoskoro dostane definitívny dátum vydania

Sea of Thieves
Vývoj Sea of Thieves trvá dlhšie, než sa čakalo a tak to aj vyzerá. Od oznámenia na E3 2015 bola hra niekoľkokrát odložená a najnovšie ju Microsoft posunul na tohtoročnej E3, kde oznámil vydanie v roku 2018.

Už tento týždeň by sme ale mohli vedieť viac o pevnom dátume vydania. Tým, že prebieha posledná uzavretá alpha, tvorcovia sa začnú pomaly presúvať do beta fázy, kde si hra prejde ladením, aby ju mohol Microsoft konečne vydať. Kedy sa tak stane, by sme sa mohli dozvedieť už tento týždeň na Game Awards. Tie sa budú konať v noci zo 7. na 8. decembra/prosince a okrem toho, že očakávame viacero oznámení, tak už teraz vieme o jednom pre Xbox. A síce, že sa dozvieme dátum vydania.

Na oficiálnom fóre hry to naznačil vývojár Joe Neate. Tiež spomenul, že súčasťou oznámenia bude nový zábavný, krátky trailer prezentujúci existujúce veci a aj pripravované novinky, ktoré sa objavia v plnej verzii. Trailer má obsahovať tradičný humor na spôsob Rare, ako aj jedna z najlepších cameo rolí, ktorá sa kedy mohla na Game Awards objaviť.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *