Epic Games: „Spravíme čokoľvek, aby Fortnite ponúkal crossplay medzi PS4 a Xbox One“

Fortnite

O tom, že Epic Games majú plne funkčný cross-play systém medzi Xbox One a PS4, sme sa presvedčili v auguste/srpnu, kedy hráči na oboch platformách mohli hrať Fortnite proti sebe. Sony si ale takú vec nepraje a Epic Games sa ospravedlnili, že išlo údajne o chybu.

Epic Games však na seba vďaka tejto „chybe“ upozornili a aj preto na Game Awards čelili otázke, či sa crossplay medzi Xboxom a PS4 niekedy vráti. Na otázku odpovedal kreatívny šéf štúdia, Donald Mustard, a vytkol Sony, že nechce takúto vec realizovať. Vravel, že hrať Fortnite je omnoho lepšie so svojimi reálnymi kamarátmi, no kvôli obmedzeniam na platformách niektorí hráči nemôžu hrať so svojimi kamarátmi a sú vynechaní z diania. Dodal, že hráči chcú crossplay a Epic Games spravia všetko, aby ho vrátili do Fortnite„Hráči si to zaslúžia,“ vraví Mustard.

via DualShockers

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. 13. septembra 2019

    […] Download Image More @ xboxer.sk […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *