Legrand Legacy dnes vychádza na Steam, hra zamieri aj na Xbox One

Legrand Legacy
Hoci je žáner JRPG ešte stále bohatý na nové hry (až by sa dalo povedať, že bohatší, než kedy predtým), za svoju existenciu prešiel výraznou premenou. Konzervatívnejších fanúšikov žánru preto isto poteší, že LeGrand Legacy prináša klasický JRPG zážitok na počítače aj konzoly!

Konzolisti si ale ešte nejaký čas počkajú. Hra bude už o pol hodinu dostupná na Steame s podporou pre Windows 7 a novšie, zatiaľ čo na Xbox One hra vychádza v prvom štvrťroku 2019. Legrand Legacy začalo svoju púť na Kickstarteri, kde sa mu podarilo vyzbierať viac ako 53 000 dolárov od vyše 1 000 fanúšikov.

V hre Legrand Legacy sa hráči chopia úlohy ako Finn. Ten, po tom, ako objavil tajnú silu, je zachránený z brutálneho otroctva a vydá sa na záchranu dcéry svojho emancipátora, netušiac, že sa mu sprístupní oveľa väčšia úloha: zachrániť svoju vojnou zmietanú krajinu od deštrukcie.

Hra ponúka tradičný ťahový štýl boja vyžadujúci taktiku a strategické myslenie. V bojoch môžu hráči ovládať aj Finnove spriaznené postavy. K tomu hra umožňuje zamestnávať obyvateľov Legrandu na úlohy ako je vylepšovanie hlavného sídla, plnenie bočných questov alebo účasť v rôznych minihrách.

LEGRAND LEGACY: Tale of the Fatebounds
LEGRAND LEGACY: Tale of the Fatebounds
Developer: SEMISOFT
Price: 16,79 €

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *