Castlevania na Netflixe dostane druhú sériu

Castlevania Netflix
Netflix minulý rok zaujal viacerých hráčov, keď oznámil vydanie štvordielneho animovaného seriálu Castlevania. Seriál, ktorý priblížil klasickú sériu novým hráčom a tým starým pripomenul, že Konami nie je voči sérii ľahostajné, chystá svoj úspech zopakovať.

Minuloročná séria, ktorú vie človek dopozerať zhruba za hodinu, si odniesla vysoké hodnotenia, za aké by sa nemuseli hanbiť ani väčšie projekty. A to je jeden z dôvodov, prečo už tento rok uvidíme druhú sériu Castlevanie. Potvrdil ju jej scenárista, Warren Ellis, ktorý v jedinom tweete odhalil všetko potrebné. Čo fanúšikov poteší, je dvojnásobok epizód, čiže ich bude 8. Zároveň bolo potvrdené, že sa do hry vrátia hlasy Richarda Armitage a Grahama McTavisha ako Belmonta a Draculu. K nim pribudne syn obávaného sedmihradského grófa, Alucard. Tomu svoj hlas prepožičia James Callis.

Čo sa príbehu týka, Castlevania Season Two sa bude odohrávať už krátko po prvej hre a stredobodom pozornosti bude Trevor Belmont, ktorý bude musieť ochrániť rumunské mestá pred armádou temna, ktorej lídrom je práve gróf Dracula. Na výsledok si ale nejaký čas počkáme, druhá sezóna vychádza cez leto.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *