Rainbow Six Siege dostane podporu Xbox One X a nové edície

Rainbow Six Siege Year 3 Pass
Rainbow Six Siege vstupuje do tretieho roku života a nielen, že sa hráči môžu tento rok tešiť na nové mapy a ďalších operátorov, ale tiež môžu očakávať grafické vylepšenia.

Tie budú zahrnuté v pripravovanej aktualizácii pre Xbox One X a PS4 Pro, ktorú Ubisoft potvrdil cez Twitter. Zatiaľ však bez akýchkoľvek detailov. Prehlásili len, že patch je v príprave. Súčasne však Ubisoft oznámil niekoľko ďalších noviniek o Rainbow Six Siege.

Rainbow Six Siege Year 3 Pass

V prvom rade to sú zmeny v dostupnosti krabicoviek. Zopakuje sa situácia z minulého roka, kedy mali hráči na výber z viacerých špeciálnych edícií – zahŕňali základnú edíciu, Gold edíciu, Year 2 Gold edíciu a kompletnú edíciu, ktorá obsahovala všetky DLC vydané za dva roky existencie hry. V roku 2018 dôjde k ďalšej zmene:

  • Starter Edition – Štartovná edícia dostupná exkluzívne cez Steam na PC. Obsahuje prístup k všetkým režimom, mapám, možnostiam zbraní, progresii a hráči dostanú 600 R6 Kreditov slúžiacich na nákup operátorov alebo doplnkov pre nich.
  • Advanced Edition – Táto nahradí štandardnú edíciu. Hráči dostanú všetok obsah základnej hry a odomknutie všetkých 20 operátorov z pôvodnej hry im potrvá štandardnú dobu. Hráči ale ako bonus dostanú 600 R6 kreditov a 10 Outbreak Collection balíčkov s doplnkami zo špeciálneho eventu Outbreak.
  • Year 3 Gold Edition – Ide o tretiu zlatú edíciu Rainbow Six Siege. Táto edícia obsahuje všetko z predošlej hry, ako aj tretí Season Pass.
  • Complete Edition – Aktualizované vydanie kompletnej edície bude okrem základnej hry obsahovať všetky tri season passy. Teda, postavy z predošlých dvoch budú automaticky odomknuté.

Okrem toho bude pre všetkých prístupný štvortýždňový Outbreak event, ktorý bude trvať 4 týždne a hráči budú mať možnosť získať exkluzívnu kolekciu špičkových HazMat doplnkov pre svojich operátorov. Doplnky budú ukryté v Outbreak balíčkoch, ktoré budú stáť 300 R6 kreditov a dokopy ponúknu 50 jedinečných, kozmetických doplnkov. Hráčov rozhodne poteší, že na odomknutie všetkých stačí len 13 800 kreditov, pretože itemy v packoch sa nebudú opakovať. Okrem toho všetci hráči dostanú štyri balíčky zadarmo okamžite po pripojení sa do hry počas eventu.

Rainbow Six Siege Year 3 SKU

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *