PS4 exkluzivita Paragon končí

Paragon
Epic Games po necelých dvoch rokoch od uvedenia hry Paragon na trh oznámili, že táto multiplayerovka končí.

Ambiciózny MOBA titul vyšiel exkluzívne na PS4 a PC už v roku 2016 ako Early Access titul, čo je prekvapivé hlavne v súvislosti s politikou Sony proti Early Access hrám. Každopádne Paragon sotva vyšiel ako finálna hra a tvorcovia, ktorí stoja za takými fenoménmi ako je Unreal Tournament, Gears of War alebo ich špičkový Unreal Engine, oznamujú koniec svojej novej hry.

Dôvodom je, že Paragon prakticky zabil Fortnite, ktorý vyšiel o niečo neskôr a vo svojej free-2-play Battle Royale verzii sa stal fenoménom doby. Konieckoncov, kvôli Fortnitu sa nedarí ani inej PS4 hre, LawBreakers od tvorcu Gears of War, CliffyhoB. V Epic Games sa našťastie vývojári nemusia obávať o svoju prácu – tím Paragon bol totiž presunutý pod vývoj Fortnite: Battle Royale. Samotné servery pre hru Paragon ešte ostanú zapnuté, a to do 26. apríla/dubna 2018. Epic Games na znak súcitu dávajú hráčom možnosť vrátiť peniaze za mikrotransakcie. Dá sa o to požiadať priamo na stránke spoločnosti.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *