Hello Neighbor vychádza na Nintendo Switch

Hello Neighbor
Hello Neighbor vyšlo ešte v decembri/prosinci exkluzívne na Xbox, no jednalo sa len o časovú exkluzivitu. A nutno povedať, že hra bola dostupná už skôr kvôli early access.

Fenomén youtuberov a mladšieho publika, v ktorom musia hráči vyriešiť záhadu okolo tajuplného suseda, však čoskoro vyjde na ďalšiu konzolu – Nintendo Switch. Zamieri sem spolu s piatimi ďalšími hrami, medzi ktoré patrí aj The Final StationClustertruckParty Hard a čerstvo ohlásená konzolová verzia Streets of Rogue. Hra je už nejaký ten piatok dostupná na PC, no stále sa tam zdržuje v early access programe. Čoskoro si ale hru zahrajú konzoloví hráči, keďže hra vychádza na Xbox One a Nintendo Switch.

Čo sa už samotného Hello Neighbor týka, kritici z tejto hry nie sú zrovna dvakrát nadšení, o čom svedčia aj nízke ratingy. No na druhú stranu je hra dostupná (prekvapivo) v krabicovej verzii a mladšie publikum si ju obľúbilo hlavne kvôli streamerom, ktorí prezentujú, že je to taký horor vhodný pre menších. Konceptom sa jej vývojári možno inšpirovali u klasiky Neighbors from Hell od rakúskeho štúdia JoWood, čo bola pre zmenu point-and-click akcia, kde išlo o to, čo najviac napáliť suseda.

via Polygon

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *