Gabe Newell: Valve začína opäť vyvíjať hry

Valve Half-Life
Priania mnohých hráčov boli, zdá sa, vypočuté! Po rokoch absolútneho ticha, počas ktorého Valve zarábalo na úspechu druhých, sa spoločnosť rozhodla prehovoriť.

Ba čo viac, prehovoril sám jej zakladateľ a šéf Gabe Newell, ktorý nám ešte v minulom desaťročí sľuboval epizodický model Half-Life 2, ktorý sa udržal… dve epizódy? A potom to stíchlo. Každopádne, Lord Gaben sa podelil o správu, na ktorú každý čakal a pomaly sa vytrácala akákoľvek nádej, že ju niekedy budeme počuť. „Artifact je jedna z pár hier, ktoré od nás prídu. Takže to je celkom dobrá správa. Hurá! Valve ide opäť vydávať hry,“ prehlásil Gabe Newell počas eventu, na ktorom odhalil kartovú hru Artifact vychádzajúcu z DOTA prostredia.

Zatiaľ však bez akýchkoľvek detailov, a tak môžeme len špekulovať, či sa jedná o tituly kategórie Hearthstone alebo pôjde o niečo viac. Napríklad o Portal 3. Alebo Left 4 Dead 3. Alebo možno Team Fortress 3? Ktovie. Možné je aj to, že pôjde o novú značku, o ktorej teraz nemáme ani poňatia. Zaujímavé je mimochodom prehlásenie, že Valve pracuje minimálne na troch VR projektoch.

 

via GameInformer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *