Everspace pobeží v 4K už tento týždeň

everspace
Štúdio Rockfish malo už minulý rok v pláne obohatiť Everspace o podporu Xbox One X. Patch bol však nakoniec odložený na jar 2018 – presnejšie na tento týždeň.

Aktualizácia Everspace dorazí 16. marca/března a podľa slov vývojárov dostane Xbox One X najlepšiu konzolovú verziu hry. Ponúkne natívne 4K pri 30fps. K dispozícii tiež bude režim, v ktorom hra pobeží v 1080p 60fps. Ďalšie oznámené vylešpenia zahŕňajú vylepšené LOD detaily, lepšie tiene, shadery, osvetlenie a celkovú kvalitu vizuálnych efektov.

Rockfish zároveň potvrdil, že v uplynulých týždňoch preportoval hru na PS4 a od 29. mája/května bude hra dostupná aj tam. Nebude chýbať ani podpora PS4 Pro, avšak na rozdiel od Xbox One X tu hra bude využívať checkerboarding. Znamená to, že hráči na One X si vychutnajú hru s krajším obrazom a to aj v prípade druhého spomínaného režimu – 60fps.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *