DOOM dosahuje natívne 4K na Xbox One X

DOOM
Prakticky na samom konci minulého mesiaca Bethesda konečne vydala dlho očakávaný One X patch pre DOOM a hráči sa tak mohli vrhnúť do hrania vo vyššej grafickej kvalite.

Bethesda uviedla, že vďaka upgradu hra teraz beží v 4K na Xbox One X aj PS4 Pro, ale neposkytla žiadne dodatočné detaily. Ostávalo tak otázkou, aký rozdiel v grafike zažijú xboxeri pri dodatočných 1,8 teraflopu grafického výkonu. Bethesda ho ale našťastie plne využila. Hra tak na Xbox One X dosahuje natívne 4K, no kvôli potrebe zachovať stabilný 60fps framerate ho znižuje pomocou dynamického scalingu. Oproti tomu verzia pre PS4 Pro verzia dosahuje v maxime len 1440p rozlíšenie, o polovicu nižšie než na Xboxe. Výsledkom toho je rozmazanejší obraz pri hraní sa na 4K televízoroch.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. bambin píše:

    Skoda toho,ze to rozlisenie na XoX pada aj na 1520 ci 1600p.Pritom sa jedna o brutalnu koridorovku.Skoda.Asi tych 60fps je na to dost.Pri 30fps by to muselo vypadat uchvatne.

  2. bambin píše:

    Ale hra je super a grafika je tiez velmi pekna.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *