Amazon omylom zrušil predobjednávky na Crackdown 3

Crackdown 3 nebol zruseny
Špekulácie o ďalšom možnom odklade Crackdown 3 na Xbox One si niekto z Amazonu vzal až príliš k srdcu. Španielska pobočka firmy totiž svojim zákazníkom omylom zrušila predobjednávky na hru.

Netrvalo teda dlho a okamžite sa začali po internete šíriť špekulácie o možnom definitívnom zrušení Crackdownu 3. Situácia ako pri Scalebound, ktorý mal byť zrušený len pár mesiacov pred vydaním, sa ale našťastie nekoná. Špekulácie vyvrátil sám Aaron Greenberg, ktorý jednoznačne prehlásil, že Crackdown 3 nebol zrušený. Naopak, vývojársky tím naďalej ťažko pracuje na hre. Fanúšikom, ktorí ostali šokovaní z náhleho zrušenia predobjednávky, odporúča kontaktovať priamo Amazon s tým, aby im odôvodnil zrušenie tejto predobjednávky.

Samotný Crackdown 3 mal vyjsť už minulú jeseň po boku Xbox One X, ale to sa nestalo. Hra bola na koniec odložená na rok 2018, ale posledné špekulácie hovoria o možnom ďalšom odklade, kvôli ktorému by hra mohla vyjsť až budúci rok. Jedná sa pritom už o tretie pokračovanie open-worldovej strieľačky od designéra GTA, Davea Jonesa. Tretí diel má na starosti Sumo Digital v spolupráci s Reagent Games a Ruffian Games.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    pravdupovediac toto mi je putna. hra pre 12 ročných pubertiakov. Kľudne to mohli aj zrušiť a robiť na hre, kde bude aspoň nejaký solídny nápad

  2. headshooter píše:

    Ja sa natu hru tesim rado aspon nejaka hra

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *