Armature zatiaľ nevyvíja ReCore 2, pripravuje však iné hry

ReCore Definitive Edition
Texaské štúdio Armature pred dvomi rokmi vydalo hru ReCore pre Xbox One a aj keď počiatočné hodnotenia neboli najvyššie, situácia okolo hry sa poriadne zlepšila a dnes je hra normálne hrateľná. To ale ešte neznamená, že by sa chystalo pokračovanie.

Štúdio Armature totiž istému fanúšikovi jasne potvrdilo, že nevyvíja ReCore 2 v tejto chvíli. Vyvíja však dvojicu hier, o ktorých tvorcovia veľa prezradiť nechceli. Okrem nich teraz Armature vypomáha s Fortnite, ktoré  len minulý týždeň vyšlo na Nintendo Switch s podporou crossplayu medzi ním, Xbox One, PC a mobilmi. Samotnú značku ReCore navyše vlastní Microsoft a tak je možné, že aj keby na ňu štúdio nemalo čas, tak ju môže prideliť inému štúdiu. Na druhú stranu, práve odpadlíci z vývoja série Metroid Prime by bolo na túto prácu najvhodnejší, keďže s konceptom prišli oni.

via Reddit

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *