Castlevania dostane druhú sezónu už v októbri na Netflixe

Castlevania Netflix
Už krátko po úspechu prvej sezóny Castlevanie na Netflixe bolo jasné, že sa seriál dočká pokračovania. A tak sa dnes dozvedáme, že Castlevania: Season 2 bude na Netflixe dostupná už v októbri/říjnu.

Druhá sezóna bude pokračovať v ságe Belmontovcov, o ktorých bola už prvá sezóna pozostávajúca zo štyroch 20-minútových epizód. Teraz už ale miesto štyroch uvidíme rovno osem epizód, ktoré rozšíria príbeh Trevora Belmonta. Scenár má na starosti opäť Warren Ellis, ktorý rovno potvrdil, že seriál dostane aj tretiu sezónu. Tú však uvidíme najskôr budúci rok, vzhľadom k tomu, že koncom tohto uvidíme len druhú. Celý seriál je inšpirovaný hrou Castlevania III: Dracula’s Curse a sleduje príbeh Trevora Belmonta, ktorý zachraňuje Valašsko pred legendárnym upírím grófom. Prvú epizódu (a možno aj ďalšie) uvidíme 26. októbra/října 2018.

via VideoGamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *