Sea of Thieves druhú veľkú expanziu už o dva týždne

Sea of Thieves Cursed Sails
Štúdio Rare dnes priblížilo svoje plány ohľadom chystanej expanzie Cursed Sails, ktorá bude dostupná zadarmo pre všetkých hráčov Sea of Thieves na samom konci mesiaca, 31. júla/července.

Ako už názov prekliateho druhého updatu naznačuje, expanzia bude zameraná predovšetkým na nemŕtvu hrozbu. Najväčšou novinkou budú lode kostlivcov, ktoré ešte viac zvýšia obtiažnosť hry. V expanzii bude dostupná aj nová loď, Brigantína pre 3 hráčov, ktorá bude predstavovať akýsi medzistupeň medzi Šalupou (1-2) a Galérou (3-4). Inou novinkou expanzie je možnosť formovať Aliancie, vďaka čomu sa hráči môžu zúčastniť väčších výzev a získavať väčšie odmeny.

Expanzia prinesie do Sea of Thieves aj novú kampaň Cursed Sails, dostupnú po dobu troch týždňov. V rámci nej môžu hráči získať rôzne exkluzívne odmeny, ale nebude to len tak. Treba sa pripraviť doslova na terorizmus zo strany kostlivcov, ktorí budú drzejší, než kedy predtým a odvážia sa útočiť na Outposty a lode. Expanzia bude mať svoj vlastný príbeh, v rámci ktorého budú hráči pátrať po zdroji problému, ktorý predstavujú Skeletoni.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *