Halo: The Master Chief Collection sa môže rozšíriť o Reach

Halo Reach
Halo: The Master Chief Collection sa má už v najbližších dňoch dočkať prvého veľkého updatu po štyroch rokoch od vydania. Ten prinesie hneď niekoľko noviniek. Zahŕňať bude vylepšenia pre Xbox One X aj opravy multiplayeru. Remastrovanú kampaň Halo: Reach ale zatiaľ medzi novinkami nehľadajte.

Práve pridanie kampane Halo: Reach do kolekcie TMCC je prianím mnohých fanúšikov, ktorí pokladajú tento titul za jeden z najlepších, ak nie najlepší z celej ságy Halo. Ani napriek veľkému záujmu sme sa zatiaľ remastrovanej verzie nedočkali, ale Microsoft to aspoň čiastočne vykompenzoval zavedením hry do spätnej kompatibility (aj keď s framedropmi). Môžeme sa ale predsa len v budúcnosti dočkať návratu na Reach?

343 Industries sa vo svojom blog poste, ktorý približuje detaily veľkého 73GB updatu, zmienili aj o plánoch do budúcnosti. Tie by mohli zahŕňať aj pridanie Halo: Reach. „Náš tím si je vedomý toho, že veľmi veľa hráčov by uvítalo Halo: Reach. Dnes k tomu nemáme čo oznámiť, ale nachádza sa na dlhom zozname vecí, ktoré tím priebežne hodnotí a premýšľa nad budúcimi updatmi,“ uvádza 343 Industries na blogu.

V ňom tiež približuje informácie o novej aktualizácii, pripomína príchod kolekcie do ponuky Xbox Game Pass a zároveň pripomína, že dodatky Halo: Nightfall a Halo 3: ODST nie sú súčasťou základnej kolekcie.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *