Forza Horizon 4 ukazuje svoj Halo Showcase Event

Forza Horizon 4 Halo Event
Vďaka úniku a následnom dataminingu sa už skôr podarilo hráčom odhaliť, že vo Forze Horizon 4 sa bude nachádzať špeciálny Halo Showcase Event, v ktorom si zazávodíme s Warthogom.

Teraz sa však Playground Games vyhrali so závodom viac, než minule, kedy sme len za hudobného sprievodu závodili na čas. Tentoraz sa upraví mapa hry tak, aby nám okamžite pripomínala chystané Halo Infinite a na obrazovke toho zažijeme veľa. Okolo trate sa nachádzajú content dropy Covenantov, v pozadí je jedna obrovská loď a v misii nám pomáha aj Cortana a letecké vozidlo UNSC Pelican. Okorení to snáď už len fakt, že našu hlavnú postavu v tomto bláznivom závode nahradíme za Master Chiefa.

Vývojári ešte k samotnému Warthogu povedali, že ho upravili pre účely závodnej hry. Konkrétne ho zmenšili a odstránili vstavaný gulomet, čím sa samozrejme znížila váha a auto tým pádom zrýchlilo. Zmenšiť ho však bolo údajne dôležité preto, že verzia v Halo má ozrutné rozmery a vo Forze by vyzeralo, „akoby sa v Hummeri snažili jazdiť štvorroční“. Preto ho dokonca nazvali ako „komerčnú verziu“ stroja.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *