Forza Horizon 4 v tajnej službe Jej Veličenstva

James Bond Forza Horizon 4
Vo Forze Horizon 4 nájdeme prakticky všetko, čo dokonale vystihuje Britániu: snobskú architektúru, čierne taxíky aj pekný vidiek. Tým to však nekončí, pretože Forza bude mať tentoraz naozaj špeciálneho hosťa. Reč je o Vás, pán Bond.

Vývojári z Playground Games to oznámili po boku radostnej správy, že titul dosiahol Gold status a je tak pripravený na vydanie. Nás, bežných hráčov, však rozhodne viac poteší chystaný Best of Bond Car Pack, ktorý pridá do hry 10 áut z tých najikonickejších filmov vo viac ako 50-ročnej histórii obľúbenej filmovej série. To znamená, že si zajazdíme aj na autách, ktoré šoféroval vo filmoch už Sean Connery, ale aj Pierce Brosnan a Daniel Craig.

„Filmy James Bond sú ikonické z viacerých dôvodov: fantastické lokality, napätá akcia a neustále sa vyvíjajúci line-up fascinujúcich gadgetov. Fanúšikovia Forzy ocenia 007 z ďalšieho dôvodu: úžasného vozového parku. S nadšením preto ohlasujeme Best of Bond Car Pack ako náš Day One balíček áut pre Forzu Horizon 4,“ uviedol hovorca štúdia. Autá boli dokonca upravené po vzore filmov a napríklad legendárny Aston Martin DB5 ponúkne točivú ŠPZ alebo vysúvacie nárazníky. A samozrejme nesmieme zabudnúť ani na legendárnu „ponorku“ Lotus Esprit S1! Tieto veci však budú dostupné len v režime Forzavista.

  • 1964 James Bond Edition Aston Martin DB5 (Goldfinger, Thunderball, GoldenEye, Zajtrajšok nikdy neumiera, Skyfall)
  • 1969 James Bond Edition Aston Martin DBS (V tajnej službe Jej Veličenstva)
  • 1974 James Bond Edition AMC Hornet X Hatchback (Muž so zlatou zbraňou)
  • 1981 James Bond Edition Lotus Esprit S1 (Agent, ktorý ma miloval)
  • 1986 James Bond Edition Aston Martin V8 (Dych života)
  • 1999 James Bond Edition BMW Z8 (Jeden svet nestačí)
  • 2008 James Bond Edition Aston Martin DBS (Quantum of Solace)
  • 2010 James Bond Edition Jaguar C-X75 (Spectre)
  • 2015 James Bond Edition Aston Martin DB10 (Spectre)

Samotný balíček bude obsahovať celkovo 10 vozidiel, ako aj tri Bondovské obleky a šesť nových fráz do Quick Chat funkcie hry. Balíček teda bude súčasťou Ultimate edície hry, no nie je jasné, či bude uvoľnený aj samostatne v podobe DLC. Ak by tomu tak bolo, potom je možné, že za balíček zaplatíme zrejme 7,99€.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *