Age of Empires: Castle Siege končí

Age of Empires Castle Siege
Microsoft okrem noviniek na konferencii X018 oznámil aj koniec Age of Empires: Castle Siege. Mobilná hra z roku 2014 definitívne zatvorí brány svojich serverov 13. mája/května 2019.

Microsoft oznámil, že po onom dátume už hru nebude možné hrať ani stiahnuť do telefónu. Dovtedy si ju hráči však môžu naďalej stiahnuť, zahrať a aj si v nej odomknúť nejaké achievementy, keďže obsahuje 20 achievementov s hodnotou 200 alebo 1000(G) v závislosti od platformy, na ktorej ju hráte. Hra tiež podporovala mikrotransakcie, ktoré sa ale od dnešného oznámenia nebudú dať kupovať. S tým súvisí aj ďalšie oznámenie. Microsoft vráti hráčom všetky peniaze, ktoré minuli na nákup Zlata za posledných 6 mesiacov, počnúc predajmi zo dňa 8. mája/května 2018. Zlato, ktoré si hráči kúpili, im však v hre zostane až do vypnutia serverov 13. 5. 2019.

Microsoft zároveň uvádza, že ponechá fóra hry otvorené do 13. decembra/prosince 2019 a po onom dátume všetky príspevky zálohuje. Spoločnosť tiež ďakuje hráčom za dlhoročnú podporu a zároveň im odporúča v prípade záujmu pozrieť sa na nedávno vydaný Age of Empires: Definitive Edition alebo na pripravovanú trojicu hier: Age of Empires II Definitive Edition, Age of Empires III Definitive Edition a Age of Empires IV.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *